England captain John Terry speaks to the press prior to Saturday's international friendly with Slovakia--------------------Joe Toth / BPITrainingTraining - England27 March 2009Jed Leicester +447967091226Javier Garcia +447887794393info@backpageimages.comhttp://www.backpageimages.com England captain John Terry speaks to the press prior to Saturday's international friendly with Slovakia--------------------Joe Toth / BPITrainingTraining - England27 March 2009Jed Leicester +447967091226Javier Garcia +447887794393info@backpageimages.comhttp://www.backpageimages.com Foto: Joe Toth

Britisk avis avslørte Terry med skjult kamera

<p>Chelsea-stjernen ble tatt på fersken da han solgte private omvisninger til rike fans, hevder avis. <i> <strong>Se video!</strong></i></p>

Chelseas John Terry er igjen i hardt vær.

Den britiske tabloidavisen News of the World hevder de har klart å skaffe seg videobevis av at Englands landslagskaptein tar del i salg av svindyre omvisninger på Chelseas treningsanlegg, uten at klubben selv aner noe om aktiviteten.

News of the World er kjent for sin uortodokse og kritikkverdige journalistisk.

Se video på News of the World HER! (Ekstern lenke)

Avisen har satt opp en omvisning med Terry som guide, for den stive prisen av drøye 100.000 kroner.

29 år gamle Terry hevdet at hans del av pengene skulle gis til veldedighet, men insisterte på at handelen ikke måtte bli kjent for klubben.

— Hvis klubben finner det ut, er det litt...., sier Terry nølende på videoen til News of the World.

Terry tjener ifølge avisen over 1,6 millioner kroner i uka som Chelsea-spiller.

Chelsea tar avstand fra artikkelen i News of the World. I en pressemelding benekter klubben at Terry har gjort noe galt.

«Chelsea Football Club er vertskap for et stort antall besøkende på treningsfeltet i løpet av året. Flertallet er klubbens sponsorer, samarbeidspartnere og støttespillere.

Spillerne spiller en stor rolle i disse besøkene, og John Terry naturlig har en ledende rolle som vert for et betydelig antall barn og deres familier denne sesongen gjennom vårt samarbeid med organisasjonene Help a London Child og Right to Play. John har også arrangert en rekke besøk for familier med syke barn som et resultat av personlig korrespondanse.

I motsetning til oppslag i media og et redigert video-klipp, er klubben overbevist om at John Terry ikke på noe tidspunkt ba om eller mottok noen penger i sammenheng med besøk til treningsområdet» , skriver klubben på sin hjemmeside.