Ugle Ugle Foto: Skjermdump youtube.com

- Jeg ville se om den kunne fly

<p>Bryskt angrep på bane-invaderende ugle i Colombia.</p>

Tidligere i vinter kunne vi se en spiller i den belgiske ligaen kaste en and ut av banen på et noe brutalt vis. Zulte-Waregems Habib Habibou ønsker å få fuglen bort fra banen raskest mulig i oppgjøret mot Lokeren, og kaster regelrett anden ut bak reklameskiltene.

Se episoden fra Belgia her! (ekstern link)

Nå har imidlertid andekasteren Habibou blitt overgått av en uglesparker i den colombianske ligaen.

Under kampen mellom Deportivo Pereira og Atlético Junior Barranquilla kommer en forvirret fugl seg ut på banen. Deportivo Pereiras Luis Moreno går bort til uglen og sparker den ut over sidelinjen.

Se episoden fra Colombia her!

Moreno, som kommer fra Panama, straffes nå av sin egen klubb. Han blir utestengt, og det colombianske fotballforbundet har åpnet for å straffe spilleren ytterligere.

— Jeg vil be om unnskyldning overfor supporterne. Jeg prøvde ikke å skade den. Jeg gjorde det for å se om den kunne fly, sier Moreno til AP ifølge fotbollskanalen.se.

Uglen rapporteres å ha blitt behandlet for et benbrudd, men tirsdag kom meldingen om at ugla døde av skadene den ble påført. Som om ikke det var nok viser det seg at uglen var hjemmelagets Atlético Junior Barranquillas lykkedyr - så Luis Moreno kan nok vente seg reaksjoner, melder danske tv2.