ØNSKER Å FORTSETTE SOM LANDSLAGSSJEF: Diego Maradona er villig til å inngå kompromisser. ØNSKER Å FORTSETTE SOM LANDSLAGSSJEF: Diego Maradona er villig til å inngå kompromisser. Foto: Christian Thorkildsen

Maradona har ombestemt seg

<p>Villig til å betale prisen for et comeback.</p>

Den argentinske fotballegenden er villig til å svelge kamelene som får ham tilbake i den argentinske sjefsstolen.

— Diego vil bli landslagstrener igjen. Hvis den eneste måten å få til det på er å endre i staben, så er han villig til å gå med på det, sier Diego Maradonas rådgiver Gaston Grandados ifølge bold.dk.

49 år gamle Maradona var svært skuffet etter at han måtte gå av som trener for Argentina for to måneder siden. Maradona hevdet at han fikk forsikringer om at jobben ikke var fare, men kort tid etterpå ble han fjernet fra stillingen.

Den tidligere Napoli-stjernen var bare landslagssjef i 18 måneder.

Avskjeden kom i etterkant av det stygge 0-4-tapet mot Tyskland i VM-kvartfinalen under mesterskapet i Sør-Afrika. Angivelig måtte Maradona gå fordi han nektet å gjøre endringer i apparatet rundt seg. En bitter ordveksling mellom Maradona og forbundet, kuliminerte i at fotballegenden kalte president i det argentinske fotballforbundet (AFA), Julio Grondona, en løgner.

Nå har pipa fått en annen lyd.

Ifølge flere argentinske medier har Maradona og hans rådgivere nå hatt et møte med AFA, hvor legenden altså åpner for et kompriomis.

Så gjenstår det å se om Maradona er ønsket tilbake i sjefsstolen¿