Liverpool manager Rafael Benitez pats Steven Gerrard on the back at the end of the game--------------------Matt West / BPIBarclays Premier LeagueEverton v Liverpool27 September 2008Jed Leicester +447967091226Javier Garcia +447887794393info@backpageimages.comhttp://www.backpageimages.com Liverpool manager Rafael Benitez pats Steven Gerrard on the back at the end of the game--------------------Matt West / BPIBarclays Premier LeagueEverton v Liverpool27 September 2008Jed Leicester +447967091226Javier Garcia +447887794393info@backpageimages.comhttp://www.backpageimages.com Foto: Matt West

Gerrard hyller Rafa

<p>Liverpool-stjernen skryter av sitt perfekte forhold til Rafael Benitez.</p>

— Rafa er oppslukt av fotball 24 timer i døgnet, syv dager i uken. Man er nødt til å ta av seg hatten for ham. Han er en av de beste managerne som er der ute , sier Steven Gerrard til Liverpools hjemmeside.

Benitez kom til Liverpool fra spanske Valencia sommeren 2004. Sesongen 2004-05 ledet han de røde til mesterligafinalen, hvor Milan til slutt ble slått på straffer i kanskje tidenes mest dramatiske finale. I 2006 sikret Liverpool seg FA-cupen under Rafas ledelse. Denne sesongen har laget fått sin beste start i Premier League noensinne, og leder serien med ett poeng på Chelsea etter 16 omganger.

LES OGSÅ:

— Når jeg trenger et klapp på ryggen, så går jeg det. Jeg har fått mange ”bra gjort” av ham, men når jeg trenger et tupp i baken, så får jeg også det. Han får meg også til å le, selv om man ikke ser den siden av ham – eller fra meg – fra utsiden, sier Gerrard, og fortsetter.

- Vi tilbringer mye tid sammen på treningsfeltet, samt når vi reiser rundt og spiller kamper. Vi har en utrolig bra lagmoral i laget, og forholdet mitt til Rafa er perfekt, sier Gerrard.

Liverpool-kapteinen feiret ti år i klubben forrige måned, og selv om han elsker å dra på seg den berømte drakta til Liverpool hver eneste uke, så innrømmer han at han ikke takler nederlag særlig godt.

— Jeg elsker å være Liverpool-spiller, det å være kaptein og leve ut drømmen min. Jeg ville ikke ha forandret en eneste ting, men noen ganger så er det så mye på spill. Jeg har aldri virkelig tenkt under en kamp at ”dette nyter jeg”. Når det er 0-0 eller vi ligger an til å tape, så er det mer ”la oss få denne seieren, og komme oss vekk fra denne plassen”, sier han.

— Jeg tar alltid et tap personlig, og er ikke den samme personen før den neste kampen spilles. Heldigvis så vinner vi mange kamper, ellers så hadde jeg vært et mareritt å være sammen med, avslutter han.