JUBLER MYE: Når Fernando Torres er på banen blir det ofte mål, men hyppige skadeavbrekk har ødelagt mye for spanieren og Liverpool JUBLER MYE: Når Fernando Torres er på banen blir det ofte mål, men hyppige skadeavbrekk har ødelagt mye for spanieren og Liverpool Foto: PHIL NOBLE / REUTERS

- Premier League kan være slutten på meg

<p>Liverpools superstjerne frykter for sin egen helse hvis han blir for lenge i den engelske ligaen.</p>

Kl. 16.00: Burnley — Liverpool

Igjen er det spisskrise i Liverpool. Fernando Torres er ute for resten av sesongen, og spissen mener det fysiske nivået i England mangler sammenligning.

- Jeg kan ikke forestille meg forfatningen jeg vil være i om fem eller seks år om jeg fortsetter her – det kan godt gi meg problemer når jeg slutter å spille. Det fysiske nivået her er overlegent alle andre land , sier Torres ifølge Sky Sports.

26-åringen kom til Liverpool fra Atletico Madrid foran 2007-08-sesongen, og har satt sitt preg på Premier League siden. 56 mål på 79 kamper er det blitt for den spanske landslagsspissen i Liverpool. Men denne og forrige sesong har vært preget av regelmessige skadeavbrekk – nå er han ute for resten av sesongen, etter en kneoperasjon.

Les også: Rooney mener Messi er verdens beste

- Premier League er en så tøff liga, og jeg har alltid beundret den og spillerne som er der.

- Dette er min tredje sesong og jeg er forbløffet over å se (Steven) Gerrard, (Wayne) Rooney og (Frank) Lampard, spillere som har vært her i lang tid, fortsatt spille på et så høyt nivå med en så imponerende rytme, for den engelske ligaen tærer på en spiller , forteller Torres.

I takt med Liverpools svake prestasjoner denne sesongen, har spekulasjonene rundt en Torres-exit økt. Han har blant annet vært linket til Manchester City, men en overgang til en annen engelsk klubb virker lite sannsynlig etter slike uttalelser.

I Torres' fravær starter trolig Liverpool med franskmannen David Ngog på topp mot Burnley. Følg kampen direkte i vårt Livesenter.

Statistikksenter Premier League: