En gang Barcelona-stjerne Eidur Gudjohnsen  skal spille for Molde. En gang Barcelona-stjerne Eidur Gudjohnsen skal spille for Molde. Foto: NIGEL RODDIS

Tre grunner til at vi jubler for Eidur!

SUPPORTERBLOGG: En av Islands største fotballstjerner gjennom det siste tiåret har signert toårskontrakt med Molde. I en alder av 37 år.

Knut Eirik Gården, Molde-supporter.

At det er delte meninger om dettehar jeg forståelse for, selv om jeg personlig har vanskeligheter for å se noe negativt med denne overgangen.

1# Underholdning og stolthet

For meg er nesten dette det viktigste. Eidur Gudjohnsson blir en snakkis, en som får oppmerksomhet og som kommer til å trekke flere folk til stadion. I hvert fall til å begynne med. Leverer han på fotballbanen, vil han gjøre det i de neste to årene.

Fotball er følelser og underholdning. Jeg blir stolt når Molde presenterer en spiller som dette, og jeg gleder meg til å se han på fotballbanen. Det er lov å være skeptisk til om han fortsatt har tempoet i kroppen til å kunne være den forsterkningen vi håper på, men her har vi mer å vinne enn å tape!

2# Vi trenger vinnere og rutine

Man skal aldri undervurdere det å ha vinnere på laget. Personer som har vunnet før, og som vet hva som skal til for å gjøre det igjen. Nå har vi både Solskjær ogGudjohnsson i klubben. Når Daniel nå trekker av seg drakta for siste gang er det godt å få inn mer rutine også. Vi har flere U21-landslagssspillere i troppen en vi har A-landslagsspillere. Det å ha denne hærføreren fra Island til å lede an.

3# Han vet å si nei

At han vet å si nei til de fargeløse nordfra er absolutt en god egenskap når han nå kler seg i den flotte Molde-drakta!

Denne artikkelen er opprinnelig publisert på MFKblogg.com