Zilina, Slovakia 20100303.Slovakiske Jan Durica (t.v.) kjemper om ballen med Erik Huseklepp under privatlandskampen mellom Slovakia og Norge på MSK Zilina stadion i Zilina i Slovakia onsdag.Foto: Håkon Mosvold Larsen / Scanpix Zilina, Slovakia 20100303.Slovakiske Jan Durica (t.v.) kjemper om ballen med Erik Huseklepp under privatlandskampen mellom Slovakia og Norge på MSK Zilina stadion i Zilina i Slovakia onsdag.Foto: Håkon Mosvold Larsen / Scanpix Foto: Larsen, Håkon Mosvold

Perfekt Huseklepp-innhopp

<p><a href="/live"> <strong>Slovakia — Norge 0-1:</strong></a> Fem minutter tok det Erik Huseklepp å regissere scoring og norsk seier.</p>

ZILINA: Brann-spissen kom inn som innbytter etter en times spill. Noe av det aller første han gjorde var å ta i mot en perfekt langpasning fra Tom Høgli, lure bort robuste Jan Durica før han sendte i vei et skudd som keeper måtte gi retur på. Ballen spratt til Morten Moldskred som hadde en enkel jobb med å score og sørge for norsk seier med sitt første landslagsmål.

— Det var en perfekt kamp for meg. Det var mye rom å løpe i, og enda mer ble det etter scoringen, sier Erik Huseklepp som senere i kampen regisserte flere farlige angrep. Ved en anledning var det kun en forsvarer som stoppet forsøket fra kloss hold, og like før slutt sørget en frisk Huseklepp-forsering for en gedigen sjanse til en annen innbytter. Espen Ruud sitt forsøk endte imidlertid i en slovakisk forsvarer.

LES OGSÅ:

— Jeg koste meg. Selv om jeg hadde ønsket å starte kampen klager jeg ikke. Vi skapte sjanser og selv om hjemmelaget også hadde sine, var det ikke noe å si på seieren. Nå gleder jeg meg til seriestarten med Brann. Jeg er i god form og tror vi skal gjøre det bedre enn i fjor, sier superinnbytter Erik Huseklepp.

— En spiller som Erik Huseklepp er gull verdt for oss. Måten vi spiller på gjør at han får de rommene han ønsker å løpe i. I dag var han god, sier Egil Olsen etter nok en seier for Norge, den fjerde på rad og den fjerde i løpet av ett år mot en VM-klar motstander.

LES OGSÅ: