Liverpool's new manager Roy Hodgson poses for photographers during a media conference at Anfield in Liverpool, northern England July 1, 2010. REUTERS/Nigel Roddis (BRITAIN - Tags: SPORT SOCCER) Liverpool's new manager Roy Hodgson poses for photographers during a media conference at Anfield in Liverpool, northern England July 1, 2010. REUTERS/Nigel Roddis (BRITAIN - Tags: SPORT SOCCER) Foto: NIGEL RODDIS

Liverpool: - Stjernene er ikke til salgs

<p>— De er ikke til salgs, vi trenger ikke pengene, sier Liverpool-direktør Martin Broughton.</p>

Statistikksenter Premier League:

Roy Hodgson ble i dag presentert som ny Liverpool-manager for de neste tre årene. Hans store utfordring blir å løfte klubben opp til Champions League-plass til neste sesong. For å gjøre det må han først overtale stjernespillerne til å bli i klubben.

Det vil bli mer handling enn ord, men den praten jeg tar med dem vil handle om hvor mye jeg vil jobbe med dem, hvor mye jeg vil at de skal bli i klubben og hvor mye klubben og fansen vil at de skal bli , sier den ferske Liverpool-manageren til ESPN.com.

- Hjertet og sjelen i laget

Det har lenge gått rykter om at både Liverpool-kaptein Steven Gerrard, Javier Mascherano og Fernando Torres kan være på vei ut av klubben. Den tidligere Fulham-manageren håper å kunne overbevise stjernespillerne om å bli gjennom sitt arbeid på treningsfeltet og i kampsituasjoner.

Les også:

De er ikke bare Liverpool-spillere. De er hjertet og sjelen i laget. Jeg håper at de kommer til å gi like mye for meg som de har gjort for tidligere managere. Vi skal gjøre alt vi kan for at de ikke forlater klubben, men jeg kan ikke garantere at de blir , sier Hodgson.

Avviser stjernesalg

Liverpool-direktør Martin Broughton avviser at klubben må selge noen av stjernespillerne, slik overgangsryktene lenge har påstått.

De er ikke til salgs, vi trenger ikke pengene. Vi har ingen ønsker, og trenger ikke å selge spillere, for å kunne betale ned på gjelden vår , sier direktøren til ESPN.

Liverpool-kaptein Gerrard stilte seg tidligere i dag positiv til Hodgson som ny manager.

Roy har lang erfaring, og jeg mener at han er rett mann for klubben. Klubben har gjort en god avtale , sier Gerrard.

Liverpool har vunnet ligaen 18 ganger, siste gang i 1989/1990-sesongen.