FORNØYD TORRES: - Jeg er glad Hodgson fikk jobben, sier Liverpool-stjernen. FORNØYD TORRES: - Jeg er glad Hodgson fikk jobben, sier Liverpool-stjernen. Foto: Acero/Digitalsport

Torres gleder seg til å jobbe for Hodgson

<p>— Han kan gjøre det bedre med Liverpool.</p>

Liverpool-supporternes store skrekk er at Fernando Torres skal forlate klubben.

Kanskje roer det nervene noe når de får høre hva spanjolen mener om sin nye manager.

— Jeg var glad han fikk jobben. Jeg har ikke hatt sjans til å snakke med ham ennå, men jeg skal gjøre det snart, sier Torres ifølge Sky Sport News.

Spanjolen sier han håper Hodgson er den rette mannen for å gi Liverpool muligheten til å komme sterkt tilbake.

- Han gjorde det veldig godt i Fulham, og jeg er sikker på at han kan gjøre det bedre i Liverpool. Han er en veldig god manager. Han har vist det før, og han viste det forrige sesong, sier Torres, ifølge skysports.com.

Sliter i VM

Torres understreker i intervjuet at han uansett først og fremst vil konsentrere seg om Spania den neste uken.

Innsatsen i VM har neppe gjort ham MER attraktiv for interesserte kjøpere, og etter svake kamper gjennom hele mesterskapet står spissen i fare for å bli vraket mot Tyskland i semifinalen.

- Det er en vanskelig turnering for meg, formen er ikke den beste. Men jeg blir bedre for hver kamp som går, fastslår spanjolen.

- Stor fan av tysk fotball

Torres ville ikke diskutere Liverpool ytterligere, utover å si at han kommer til å snakke med lagkameratene Steven Gerrard og Jamie Carragher om Tyskland.

Spanjolen er imponert over det Joachim Löws menn har gjort i VM, både mot England og for øvrig.

- Tyskland har ikke overrasket meg. Jeg er en stor fan av tysk fotball og kjenner alle spillerne deres, sier Torres ifølge Sky Sports.