UNDER PRESS: Carlo Ancelotti, Gérard Houllier, Roy Hodgson og Avram Grant. UNDER PRESS: Carlo Ancelotti, Gérard Houllier, Roy Hodgson og Avram Grant. Foto: Digitalsport

Hvem får sparken først?

<p>Omtales som «Dead Men Walking» av The Sun.</p>

Uten navn-1 Foto: Skjermdump thesun.co.uk

Gérard Houllier (Aston Villa), Avram Grant (West Ham), Carlo Ancelotti (Chelsea) og Roy Hodgson (Liverpool) er alle under sterkt press etter lengre tid med svake resultater. Det toppet seg i går da alle de fire lagene gikk på en ny smell.

LES OGSÅ: Full krise i Chelsea | Bare United kunne juble | Hodgson ble hånet | Spurs grep ikke sjansen

Nå spekuleres det voldsomt på fotballøya om hvem av de nevnte som må gå først. Tabloidavisen The Sun fastslår at de alle er "døde", til tross for at de er "gående" denne morgenen. Houllier fikk tilropene "You're getting sacked in the morning" både av hjemme— og bortefansen mot slutten av kampen på Villa Park onsdag kveld. Aston Villa tapte 0-1 for Sunderland. Franskmannen bekreftet etter kampen at han hørte alt sammen.

- Jeg hørte det og det sårer meg, sa Houllier.

Statistikksenter Premier League:

Avram Grant er kanskje den av de nevnte managerne som sitter tryggest. West Ham har hatt brukbare resultater i det siste, før de tapte 0-5 mot Newcastle i går kveld.

- Jeg føler meg sikker på at jeg er mannen som kan lede oss ut av trøbbel, sa Grant etter kampen.

En annen manager som lever farlig er Roy Hodgson. 1-3-tap mot Blackburn ga de samme tilropene fra tribunen som Houllier fikk. Det brenner ikke mindre under føttene på Chelsea-manager Carlo Ancelotti. 0-1-tap borte for Wolverhampton er ikke godt nok for verken fansen eller eier Roman Abramovitsj.

- Jeg vet at mange trenere hadde fått sparken med disse resultatene. Jeg er en heldig mann, sa Ancelotti i forkant av kampen mot Wolves. Etter kampen slet han med å forklare hva som var galt med laget som så overlegne ut i starten av sesongen. Nå er de ni poeng bak Manchester United - med én kamp mer spilt.

Hva tror du? Hvem av de nevnte må gå først? Si meningen din i debattfeltet under!