IKKE AKKURAT PERLEVENNER: Carlos Tevez (t.v.) og John Terry. Her fra kampen mellom Manchester City og Chelsea, som City vant 4-2 forrige helg. IKKE AKKURAT PERLEVENNER: Carlos Tevez (t.v.) og John Terry. Her fra kampen mellom Manchester City og Chelsea, som City vant 4-2 forrige helg. Foto: Javier Garcia

- Terry hadde ikke overlevd i Argentina

<p>City-spissen Carlos Tevez går knallhardt ut mot John Terry.</p>

— Hvis du hadde gjort noe sånt der jeg vokste opp ville du mistet beina dine. Eller enda verre, du overlever ikke, sier Tevez til The Sun, som blir referert av flere engelske medier.

Han viser til utroskapssaken der Terry skal ha hatt en affære med Bridges eks-kjæreste.

Det stopper ikke der for den kortvokste argentineren. Han går hardt ut mot Chelsea-kapteinens påståtte forhold til Wayne Bridges tidligere kjæreste.

— Det Terry gjorde mot Bridge viser at han ikke eier moralske skrupler. Jeg synes ikke man skal gjøre noe slik med damen til en annen spiller, sier han.

Under forrige helgs kamp mellom Chelsea og Manchester City var det flere harde dueller mellom Terry og Tevez, men sistnevnte nekter for at det har noe med situasjonen rundt Bridge å gjøre.

— Det var ikke derfor jeg kranglet med Terry. Jeg kranglet med han fordi han dro meg i drakten og det liker jeg ikke. Det var derfor jeg ble sint på han, forklarer den argentinske spissen.

Det er likevel ikke Terry som Tevez irriterer seg mest over.

— Jeg hadde problemer med Ballack, men det er bare slik fotball er. Det er ikke noe personlig mellom oss, men kanskje han ikke liker meg, slik jeg ikke liker han, konkluderer City-spissen om spissen som pådro seg to gule kort og dermed rødt etter en takling på argentineren.