Drogba-Terry Drogba-Terry Foto: Digitalsport

- Styrket av Terry-skandalen

<p>Chelsea-spiss Didier Drogba mener utroskapshysteriet rundt lagkamerat John Terry ødela mesterligadrømmen, men styrket lagmoralen.</p>

Serielederen har fortsatt muligheten til å vinne «The Double», men i mesterligaen snublet Chelsea i åttedelsfinalen. Dermed brast drømmen om «The Treble», som Manchester United greide i 1999. – Jeg tror det (Terry-skandalen red.anm.) var et vendepunkt i sesongen vår. Vi tapte poeng på banen, og Terry spilte ikke så godt som han bruker å gjøre. Men vi viste solidaritet og støttet hverandre slik vi alltid gjør når klubben befinner seg i stormens sentrum, sier Didier Drogba til magasinet France Football.

Les også:

Bare seks klubber har fra før greid å hente hjem både seire— og cupmesterskapet i England. Det er Preston (1889), Aston Villa (1897), Tottenham (1961), Arsenal (1971, 1998 og 2002), Liverpool (1986) og Manchester United (1994, 1996 og 1999).

– Greier vi det, blir vi historiske, mener ivorianeren, som kjemper om toppscorertittelen i England mot Wayne Rooney. Begge har scoret 26 seriemål.

Chelsea vinner seriemesterskapet med seier over Wigan på hjemmebane søndag. I FA-cupfinalen venter Portsmouth på Wembley 15. mai.

Manchester United, som lurer bare ett poeng bak på serietabellen, møter Stoke. (©NTB)