Kun uavgjort for Senja mot Follo

Håp i hengende snøre for Senja.
FK Senja

ISLANDSBOTN (Senja-Follo 0-0): Kun tre poeng var godt nok for Senja da de søndag tok imot Follo.

Begge lag hadde sine muligheter til å score, men både Fredrik Mjøen Bakkelund i Senja-buret og Knut-Andrè Skjærstein i Follo-buret vartet opp med flere kjemperedninger i løpet av kampen.

Tross gode muligheter til begge lag, endte kampen 0-0.

- Vi var klar for å grave dypt og satse ganske mye for å ta tre poeng. Det var inngangen vår. Så det er kjedelig at vi ikke gjør det, sier en skuffet David Lundblad etter kampslutt.

- Vi får et kampbilde som forventet. De er veldig possession-orienterte og er bra på ball. Jeg synes vi gir bort forholdsvis lite sjanser matchen gjennom. Men vi får ikke nok brudd og skaper ikke nok sjanser på kontra slik vi ønsker, oppsummerer treneren.

Ett poeng for Senja er to poeng for lite. Selv om det fortsatt er teoretisk mulig å berge plassen i 2. divisjon, begynner snøret de henger i å bli svært tynt.

Si din mening: Du er hjertelig velkommen til å kommentere denne artikkelen (stengt mellom midnatt og kl. 06:00). Du må være innlogget på Facebook for å kunne kommentere. Upassende og injurierende innlegg vil bli slettet! Hele debatter kan også bli fjernet uten forvarsel.

Varsle om upassende innlegg her.

FK Senja