– Jeg har blitt veldig glad i klubben. Jeg har over 100 kamper for Finnsnes. Jeg trenger å spille kamper og komme meg i form, sier Joakim Nilsen, en drøy halvtime etter at ettårskontrakten med Finnsnes var signert.

Han legger ikke skjul på at han hadde flere tilbud fra klubber på høyere nivå enn Finnsnes.

– Alle ble avslått fra min side. Jeg følte ikke at totalpakken var god nok for å flytte. Finnsnes har vært veldig tydelig på at det kan bli en åpning til sommeren for å flytte på seg, sier han.

– Kjempesignering

Det bekrefter også hovedtrener Alexander Samuelsen.

– Vi ønsker å utvikle han videre og sende han opp på et høyere nivå etter sommeren. Det er et ønske jeg har og det er et ønske han har. Vi har et mål om at han skal trene så godt og spille såpass godt at han skal være så attraktiv at klubbene står i kø for å signere han. Vi går hardt ut, så får vi heller lande hardt om vi ikke får det til, sier Samuelsen.

Han er naturlig nok strålende fornøyd med signeringen av backen.

– For Finnsnes er det en kjempesignering. I mine øyne er han denne divisjonenes beste back. Han burde egentlig spille på et høyere nivå, sier treneren.

Spiller i helgen

Nilsen har trent hele februar med Finnsnes.

– Jeg skal holde meg skadefri og få kontroll på kroppen. Målet er å levere best mulig for både laget og min egen del. Når vi skriver 14. april har vi et slagkraftig mannskap, med erfaring fra høyere divisjoner. I tillegg til en veldig flink trener i Alexander, sier Nilsen.

Han skal spille begge helgens treningskamper mot Skånland og Harstad.

– Jeg spiller én omgang lrødag og én omgang søndag. Jeg trenger å få spilt litt kamper nå, sier han.