Greide ikke å stå i mot giftige Alta

Vegard Bråthen ble den store forskjellen på lagene på Finnsnes Idrettspark.

TAPTE: Vebjørn Grunnvoll og resten av lagkameratene hans, klarte ikke å hamle opp med Alta.  Foto: Mathias Brobakk Nordgård

Finnsnes IL

Finnsnes IL tok lørdag imot Alta hjemme på Finnsnes idrettspark.

Etter den sterke borteseieren sist kamphelg rådet det en viss positivitet blant de grønnkledde, og et lite håp om å berge plassen i 2. divisjonen var tent.

Og FIL kom godt i gang, og var nære på etter 19. minutters spill da Sega traff stanga.

Alta var farlig frempå ved en kontring etter 31 minutters spill, men Fredrik Bakkelund reddet mesterlig avslutninga fra Vegard Braathen, som kom alene med keeper.

Men like før pause fikk FIL en skikkelig kalddusj. Vegard Braathen knallet et skudd i lengste fra hjørnet av 16-meteren, og dermed ble det Alta som kunne gå til pause med 0-1-ledelse.

Etter ti minutters spill i andre omgang kom det en ny smell for FIL - Vegard Braathen satte inn sitt andre for dagen, og dermed er han oppe i 14 ligascoringer denne sesongen.

Og bare fire minutter senere var Alta frempå igjen. Felix Jacobsen satte inn Altas tredje scoring for dagen, som også ble sluttresultatet.

Utforsk tema:

Si din mening: Du er hjertelig velkommen til å kommentere denne artikkelen (stengt mellom midnatt og kl. 06:00). Du må være innlogget på Facebook for å kunne kommentere. Upassende og injurierende innlegg vil bli slettet! Hele debatter kan også bli fjernet uten forvarsel.

Varsle om upassende innlegg her.

Finnsnes IL