FIL banket TIL 2 i generalprøven før seriestart

God prestasjon i siste kamp før seriestart.

Finnsnes IL spilte mandag kveld treningskamp mot TIL 2, med Henrik Johnsgård på laget, på Alfheim. Kampen er siste generalprøve før serien sparkes i gang andre påskedag. 

Finnsnes IL

Finnsnes IL spilte mandag kveld treningskamp mot TIL 2, med Henrik Johnsgård på laget, på Alfheim i Tromsø.

Og det var ingen tvil om hvem som var det beste laget. Grønntrøyene fra Finnsnes åpnet i et forrykende tempo, og i løpet av de første 17 minuttene satte både Vebjørn Grunnvoll og Jonas Simonsen inn hver sin scoring.

Før omgangen var ferdig skulle Grunnvoll tegne seg for to scoringer til. Blant annet misset spissen på straffe, men headet den påfølgende corneren i mål. Dermed kunne FIL gå til pause med en komfortabel 4-0-ledelse.

Etter pause var det nok en gang FIL som var det dominerende laget. Nyervervelsen Sega tegnet seg på scoringslista med sin første nettkjenning i den grønne drakten, etter at Joakim Nilsen for fjerde gang i kampen var nest sist på ballen før scoring.

Ringreven Morten Moldskred rundet av det hele med å sette inn sin første og FILs sjette scoring for dagen. Dermed kan FIL nå konstatere at maskineriet er i full gang, før seriestarten andre påskedag.