Uavgjort i toppkampen mot TUIL

Det ble en tett og jevn affære da serieleder TUIL gjestet Finnsnes Stadion lørdag.

FIL - TUIL. Finnsnes - Tromsdalen  Foto: Knut Løkse Nilssen

Finnsnes IL

FINNSNES (FIL 1-1 TUIL): Lørdag besøkte serieleder i 2.divisjon, TUIL, Finnsnes og Finnsnes Stadion.

I det sure høstværet fikk de 233 fremmøtte tilskuerne se en tett og underholdende kamp med temperatur og kriging.

FIL var agressive og presset et ballsikkert TUIL til å slå mer langt enn hva de normalt sett liker. FIL hadde sine sjanser før pause, men den første omgangen ble målløs.

Elleve minutter ut i andreomang tok imidlertid TUIL ledelsen. Det ved midtstopper Tobias Vibe etter et hjørnespark.

– Det er unødvendig, for det er for dårlig av oss. Både det som skjer i forkant av dødballen og selve dødballen. Det er klart, det holder ikke, sier FIL-trener Bjørn Johansen.

FIL fortsatte å kjøre på og etter 80 minutter fikk de også sin utligning. Kaptein Quint Jansen stanget et innlegg kontant i mål på vakkert vis.

FIL gamblet litt mot slutten og ga alt for å få 2-1. Da åpnet det seg litt kontringsrom for TUIL som var nære scoring to ganger i sluttminuttene. Hans Henrik Johansen vartet først opp med en kjemperedning, før stolpen sto i veien for Mohamed Ahamed noen minutter senere.

Dermed ebbet toppoppgjøret ut i 1-1 og uavgjort. Det var ikke grønntrøyene fornøyd med.

– Jeg er misfornøyd. Ser vi bort fra de siste ti minuttene hvor de fikk noen fantastiske sjanser, så er vi klart best, har mest sjanser og spiller en fantastisk kamp, sier FIL-treneren.

Si din mening: Du er hjertelig velkommen til å kommentere denne artikkelen (stengt mellom midnatt og kl. 06:00). Du må være innlogget på Facebook for å kunne kommentere. Upassende og injurierende innlegg vil bli slettet! Hele debatter kan også bli fjernet uten forvarsel.

Varsle om upassende innlegg her.

Finnsnes IL