Fotballspiller Finn (68) ble hedret

SØRREISA: Finn Finnseth (68) fra Sørreisa fikk stor pris av fotballforbundet.

Utmerkelse. Finn Finnseth ble hedret av Norges fotballforbund for sin lange fartstid i norsk fotball. Styremedlem i NFF, Klara Stensvåg delte ut prisen.  Foto: Frode Skuggedal

sport

Den spreke 68-åringen markerte seg med scoring i fjorårets femtedivisjon, da Sørreisa slo Mårfjell 8-1 i siste seriekamp.

Finnseth har vært engasjert i Sørreisa IL siden 1958, og har 55 sesongen bak seg som fotballspiller, støttespiller, og ressursperson for klubben i sitt hjerte.

Pris og diplom

Slike ting lar seg høre, og han fikk tildelt Norges fotballforbunds honorære lederstipend på 2.100 kroner, og et diplom signert at fotballpresident Yngve Hallén og generalsekretær Kjetil Siem.

– Begrunnelsen for tildelingen er Finn sitt engasjement gjennom en mannsalder. Og senest utløst av hans scoring i kampen mellom Sørreisa og Mårfjell i fjor høst. Finn er en levende legende i Sørreisa og vi er utrolig stolt av ham, skriver leder i Sørreisa, Frode Skuggedal på klubbens hjemmesider.

Veldig artig

Hovedpersonen synes det var veldig flott å få en slik utmerkelse.

– Det at en representant fra forbudet var og delte ut prisen synes jeg var veldig artig. En fin gest å få, jeg har jo vært med veldig lenge, humrer 68-åringen.

(Folkebladet.no)