Trekker seg fra «mareritt»-divisjonen

Det første Midt-Troms-laget trekker seg fra «mareritt»-divisjonen.

FERDIG: I 2013 reiste de til Tyrkia på treningsleir. Nå har Skøelv trukket laget.  Foto: Jonas Johnsen

sport

SKØELV: For halvannen uke siden trakk Skøelv sitt lag fra 5.divisjon.

Arvid Korneliussen sier det skyldes spillermangel og terminlista.

– På papiret går det på spillermangel. Vi har mange spillere som jobber borte i lange perioder, og det ble selvfølgelig en utfordring med terminlista med mange langturer, forteller Korneliussen.

Flere møter

Skøelv har i vinter hatt flere møter for å diskutere hva som skal gjøres videre, men oppmøtet har vært dårlig. Da et siste møtet skulle holdes var oppmøtet så dårlig at Korneliussen skjønte hva som måtte gjøres.

– Det kom bare to-tre stykker, og da var det lett å skjønne at det gikk mot slutten.

Økonomien var også et tema da klubben meldte inn til kretsen at de ikke stiller lag i 2015.

– Vi slet med folk på høsten i fjor, så da slipper vi problematikken med at vi kanskje måtte ha trukket laget midt i sesongen. Sånn sett er det bra for økonomien, sier Korneliussen.

Fristilt alle

Å gå ned en divisjon var heller ikke aktuelt for blåtrøyene.

– NEi, vi blir ikke å melde på et lag i 6.divisjon heller. Vi har fristilt alle spillerne i Skøelv, forteller Skøelv-treneren.¨

Han legger ikke skjul på kapitulasjonserklæringen var tung å sende ut til spillerne.

– Det er litt kjedelig at vi måtte trekke laget, personlig synes jeg det var trasig å sitte og skrive meldinga om at vi trekker laget, sier Korneliussen.

Folkebladet har tidligere omtalt årets 5.divisjon, hvor det i utgangspunktet var rekordlite lag fra Midt-Troms. Fire lag har dermed blitt til tre, nå som Skøelv har trukket seg.

Lange turer til Skognes, Ramfjord, Ullsfjord og Skognes venter for de gjenværende lagene. De gjenværende Midt-Troms-lagene er Målselv, Øvebygd og Bardu.