– En åpenbar motivasjonsfaktor for å komme igang med fotballen

FIL varsler at de skal klare å oppfylle kriteriene som gjør at seriestart i 2. divisjon kvinner og 3. divisjon herrer likevel kan bli i august.

KRAV: Dersom FIL Fotball og de andre lagene i 3. divisjo herrrer og 2. divisjon kvinner kan det bli seriestart i august i begge ligaene likevel. På bildet daglig leder Øystein Elvevold.   Foto: Stein Wilhelmsen

sport

Før helgen uttalte kulturminister Abid Raja at det var opp til Norges Fotballforbund selv når 3.-divisjon for herrer og 2.-divisjon for kvinner kan starte opp med fullverdige treninger og senere seriespill.

– Så sant de forpliktes til å følge og overholde idrettens protokoll laget for toppfotballen og toppidretten, så skal de kunne starte opp i tråd med den. Ansvaret for forvaltningen og overholdelsen av protokollen ligger hos idretten, sa kulturminister Abid Q. Raja til VG.