Sterk avslutning i Spania

Senja/Finnsnes-damene reiser tirsdag hjem fra Spania etter en uforglemmelig ukelang treningsleir i Torrevieja.

AVSLUTTER: Elche spiller i spansk 1. divisjon, men møtte hard motstand fra Senja/Finnsnes. Nå reiser det lokale laget hjem fra Spania.   Foto: Steinulf Henriksen

sport

Syv treningsøkter og tre treningskamper ble gjennomført for fotballdamene. Og det eneste 2. divisjonslaget på damesiden i Midt-Troms avsluttet med en strålende prestasjon mot 1. divisjonslaget Elche sent mandag kveld.

– Til tross for tap 0-3 leverte vi en solid kamp mot eminente spanske teknikere, med et pasningsspill av en annen verden. Den seine kveldsturen til byen Elche 40 minutter nord for Torrevieja var virkelig en god fotballopplevelse! sier hovedtrener Sindre Masternes.

Dermed ble det en seier (3-1 mot Polarstjernen), en uavgjort (5-5 mot Santa Pola) og ett tap i Spania. Nå går turen hjem fra 18-20 varmegrader - til vinteren i nord og to måneders ytterligere forberedelser til serieåpningen i 2. divisjon.
– Vi er storfornøyd med oppholdet i Spania med ypperlige treningsforhold, sier Masternes.