Skjøt seg bort på sprint-distansen

Et brukbart gjennomført løp av Morten Hol fra Målselv Skiskyttere endte med 5. plass under fredagens normal-løp (12.5 km) i klasse M19 i junior-NM i skiskyting på Dombås.

SKJØT FOR DÅRLIG: Med fire bom på lørdagens sprint ble det til slutt 17. plass på Morten Hol.Foto: Knut Løkse Nilksen 

sport

Fullt så bra gikk det imidlertid ikke for Målselv-gutten under lørdagens sprint-distanse (7,5 km). Der han ødela han mye av løpet sitt med tre bom på liggende og ett bom på stående – han var da uten sjanser på en brukbar plassering og endte til slutt på 17., plass.

Det store lyspunktet fra Troms både fredag og lørdag var Trym Silsand Gerhardsen fra Tromsø Skiskyttere som ble nummer to på fredagens normaldistanse i samme klasse, og vant lørdagens sprint i klasse M 19.

På søndag er det stafett for juniorene.