Betaler deler av lønna hvis erkerivalen henter TILs største profil

Morten Gamst Pedersen blir Bodø/Glimt-spiller. I hvert fall hvis Benn Eidissen får viljen sin.

SENTRAL: Benn Eidissen (til høyre) har gitt beskjed om at Glimt bør komme på banen for å sikre seg Morten Gamst Pedersen. Her sammen med Kjell Kolbeinsen, Trond Mohns forlengede arm i nord, da Gamst i 2016 ble klar for TIL.   Foto: Ronald Johansen

sport

Eidissen er en sentral brikke i selskapet «Nordlandsglimt» som stort sett alltid er involvert når Bodø/Glimt henter en ny spiller. De betaler spilleroverganger, og har gjennom det eierskapet til Glimt-profiler også når de blir solgt.

Men i Tromsø er Eidissen også velkjent for at han i februar 2016 var med å sponse lønna til Morten Gamst Pedersen sammen med Trond Mohn. Den gangen var han inne med 200.00 kroner slik at overgangen fra Rosenborg skulle bli en realitet.