Slik er spådommen for Senja og FIL den kommende sesongen

Lørdag ble avdelingene for 2.- og 3.divisjon presentert, og oddsekspertene i NordicBet har nå satt opp oddsen på hvordan de tror det går med Senja og Finnsnes kommende sesong.

TØFF SESONG: Oddssetterne tror Senja får en ny tøff sesong i 2. divisjon, men at de kan kopiere årets bragd med å beholde plassen. Her ser vi Øyvind Kildalsen, Sebastian Ottesen og Erlend Henriksen etter den massive 1-3 seieren borte over Bærum.  Foto: Privat

sport

– Senja berget plassen med knappest mulig margin denne sesongen, og vi tror det går mot en ny sesong i bunnen. Våre oddssettere vurderer dem som det fjerde dårligste laget, og når tre skal ned sier det seg selv at det blir tøft, forteller Adrian Haugskott, som jobber med odds på norsk fotball for NordicBet, i en pressemelding.

– For Finnsnes sin del er det vanskelig å spå hva som skjer i 2020. Laget har satset hardt, men nå virker luften å ha gått litt ut av ballongen. Per nå tipper vi dem på femteplass, men det vil bli jevnt i toppen av avdelingen deres. Det er ikke umulig at de både kan komme høyere og lavere på tabellen, sier oddsmannen.