Valnes til Folkebladet om dramatikken i kvartfinalen:

– Skjønte det ikke gikk når jeg så at staven knakk

Det ble en dramatisk verdenscup-sprint for Erik Valnes i Finland fredag.

RØK UT: Erik Valnes måtte bare erkjenne at han det ble stopp i kvartfinalen denne gangen. Her er han like ettermålgang i kvartfinalen, etter at han knakk den ene staven.  Foto: Foto: Terje Pedersen / NTB scanpix

sport

Etter seier på sprinten under den nasjonale åpninga på Beitostølen forrige helg, tok Erik Valnes en av de ledige plassene til verdenscuprennene og minitouren i finske Ruka denne helga.

Etter en kruttsterk prolog, hvor han bare ble slått av Johannes Høsflot Klæbo, gikk Valnes i heat 1 i kvartfinalen. Der gikk han sammen med nevnte Klæbo, russiske Sergei Ustiugov, finske Ristomatti Hakola, svenske Oskar Svensson og slovenske Janez Lampic.