Samuelsen holder Finnsnes-døren på gløtt

Selv om han har varslet sin avgang, håper Finnsnes å overtale Alexander Samuelsen til å fortsette som trener. Hovedpersonen har ikke lukket døren helt for klubben.

ÅPNER FOR Å FORTSETTE: Alexander Samuelsen varslet onsdag at han gir seg som Finnsnes-trener. Finnsnes-ledelsen vil imidlertid forsøke å overtale han til å bli — noe Samuelsen selv ikke avviser. Her sammen med Fløya-spiss Jonas Simonsen etter at FIL smadret Fløya 5-0 på hjemmebane. Foto: Knut Løkse Nilssen 

sport

Onsdag kom Folkebladet med nyheten om at FILs trener de siste to årene, Alexander Samuelsen, hadde gitt FIL beskjed om at han gir seg når kontrakten går ut dette året.


Samuelsen varsler at han gir seg — FIL-ledelsen vil overtale treneren til å fortsette

Etter to år som hovedtrener i FIL, er det nå slutt for Alexander Samuelsen. FIL-ledelsen vil imidlertid forsøke å overtale 34-åringen til å fortsette.


– Hvis jeg skal kunne kreve hundre prosent av spillerne, må jeg kunne kreve hundre prosent av meg selv. Er ikke motivasjonen der er det riktig både overfor meg selv og klubben å si at nok er nok, uttalte Samuelsen til Folkebladet onsdag.