Kampen mot Alta kan ha vært Christer Johnsgårds siste i Senja-drakt

Med full jobb, kone og to små barn, må FK Senja-spiss Christer Johnsgård i tenkeboksen for å finne ut om han skal bli med videre, eller om han skal gi seg i Senja-drakten.

SPURT: Kanskje var det siste gang vi så Christer Johnsgård (fremst) jage etter ballen på Senjas A-lag, i lørdagens kamp mot Alta. Spissen er nå i tenkeboksen på om han skal fortsette med en ny sesong på A-laget til FK Senja.   Foto: Mathias Brobakk Nordgård

sport

FK Senja klarte på mirakuløst vis å berge plassen i 2.divisjon. Da fire kamper gjensto var det syv poeng opp. Men tre seiere på rad sendte laget over streken igjen. Og da man fikk hjelp fra Åsane som slo Elverum i siste runde, spilte det liten rolle at Senja tapte for Alta.

– Det var en enorm lettelse. Først og fremst en lettelse. Vi spilte bra i helga, men tapte likevel, men heldigvis gjorde vi jobben i kampene før, sier FK Senja-spiss Christer Johnsgård.