Betting-selskap holder Finnsnes som favoritter

Finnsnes er klare favoritter til å rykke opp fra 3. divisjon hos betting-selskapet NordicBet.

VIKTIG: Vebjørn Grunnvoll blir en viktig mann for Finnsnes i serieinnspurten.  Foto: Knut Løkse Nilssen

  • Finnsnes – 1,65
  • Fløya – 2,30
  • Gjelleråsen – 20,00
sport

Finnsnes og Fløya ligger à poeng på toppen av tabellen med kun tre kamper igjen av årets sesong. Til tross for lik poengsum er det Alexander Samuelsens lag som utpekes til klar seriefavoritt av tippeselskapet NordicBet.

– Det er fryktelig spennende og sjeldent jevnt i toppen av tabellen, men vi mener at Finnsnes har best forutsetninger for å vinne serien. Formen den siste tiden har vært litt haltende, men det var klare tegn til forbedring mot Leknes sist. Tre poeng smakte nok godt, og vi tror det gir ro og selvtillit som blir viktig inn mot de avgjørende kampene, forteller Adrian Haugskott, som jobber med odds på norsk hos NordicBet, i en pressemelding.

På tippeselskapets oddslister blir det gitt 1,65 i odds på at Finnsnes vinner ligaen. Oddsen på at Fløya stikker av med seieren er satt til 2,30. Gjelleråsen kan i teorien også enda ta seriegullet, men med 20,00 odds virker det som NordicBet mener det er høyst usannsynlig.

– Målforskjellen er Finnsnes sin største fordel i serieinnspurten. Våre oddssettere mener at begge lag skal klare å vinne sine tre gjenværende kamper, og da blir det antall plussmål som avgjør seriegull og opprykk.