Sjanser begge veier på Idrettsheia:

– Vi hadde god kontroll

Lørdag tok Salangen imot Lyngen/Karnes på Idrettsheia kunstgress. Tross sjanser begge veier, var det kun ett av lagene som klarte å omsette de til mål.

KUNNE GLISE: Salangen-treneren kunne smile bredt etter 4-1 seieren.  Foto: Knut Løkse Nilssen

sport

Kampen startet med få klare målsjanser og heller mange dueller. Etter hvert kom de større sjansene, og da var det hjemmelaget som tok første stikk. Kristoffer Heggelund satte inn det første målet for Salangen i det 35. spilleminutt, etter meget fint angrepsspill fra Salangen. Lyngen/Karnes presset på for utligning, men klarte ikke å score på sine muligheter.

Godt samspill

Like etter hvilen var Lasse Sletten farlig frampå for Salangen. Lagkamerat Martin Solhaug, som for øvrig spilte en meget god kamp på midten, raget høyest i en duell og headet ballen i tverrligger etter et innlegg fra høyre. Ballen havnet for så på hodet til Sletten, som bare kunne styre ballen inn i mål. Christer Steinvik utlignet imidlertid kun få minutter seinere for bortelaget, men det hjalp lite da Sletten nok en gang skulle vise seg frem. Igjen var samarbeidet mellom Solhaug og Sletten nøkkelen. Førstnevnte vant hodeduellen, og sistnevnte plasserte den kontant i mål, bak en forsvarsløs Kristoffer Granås i Lyngen/Karnes-målet.