Senja-treneren etter stortapet: – Har ikke stolthet nok

Daniel Mikkelsen trodde at han har utlignet for Senja på bortebane mot Odd 2, men linjedommeren ville det annerledes. Rett etter gikk hjemmelaget opp og avgjorde kampen.

NØKKELSITUASJON: Daniel Mikkelsens utligningsmål ble feilaktig avblåst for offside. Begge foto: Per Steinar Markussen 

sport

Det var på stillingen 2-1 til Odd at Senja klarte å holde ettertrykket oppe etter en corner og Mikkelsen fikk headet ballen i nettet, men på sidelinjen sto linjedommeren med flagget oppe og dermed ble målet annulert. Folkebladet snakket med dommer Jørgen Haga etter kampen og han innrømmer at de nok bommet i den situasjonen. Surt selvfølgelig, men det er vel sånn at lag som kjemper i bunnen ofte får nøkkelsituasjoner mot seg.

– Det er jo umulig å si hvordan det kunne ha gått, men vi står litt dårlig i det etter at de går opp til 3-1. Det går igjen at vi beskytter egen boks litt dårlig og dersom vi hadde vært skikkelig effektive, så kunne dette vært annerledes, sukker trener Kjetil Warholm til Folkebladet etter kampen.