BOIF kom tilbake og ble seriemestere

Avgjorde med seier over Varden søndag kveld.

FEIRING: Her feirer BOIF 3-3 scoringen til Marie Nymo Granheim.  Foto: Skjermdump Folkebladet-TV

sport

Da BOIF-damene hadde besøk av Varden søndag kveld, visste de at de ville bli seriemester i 3.divisjon med både seier og uavgjort. Dette fordi Varden før kampen lå fire poeng bak, og sistnevnte ville enda hatt muligheten med seier mot BOIF og seier mot Senja/FIL 2 i siste serierunde. Dette var BOIFs siste kamp i avdelingen.

Folkebladet-TV: Se kampen i reprise her (+).

Det ble spennende og mål begge veier i søndagens seriefinale i Bardufoss Storhall. Til pause sto det 2-2 og bare åtte minutter ut i andreomgang sto det 3-2 i favør gjestene. Dette etter at BOIF først ledet 2-0.

Men BOIF snudde kampen. To kjappe scoringer etter henholdsvis 70 og 72 minutter gjorde at det sto 4-3 og dette ble også sluttresultatet. Dermed er det unge Bardufoss-laget vinnere av 3.divisjon avdeling 2.

KAMPFAKTA

3.divisjon kvinner, avdeling 2

Bardufoss - Varden 4-3 (2-2)

Bardufoss Storhall

Mål: 1-0 Ingrid Alterskjær Eriksen (36) 2-0 Celine Andrea Appelbom (35) 2-1 Martine Midtun Eriksen (selvmål 36) 2-2 Lise Søreng (38) 2-3 Søreng (53) 3-3 Marie Nymo Granheim (70) 4-3 Karoline Fossli (72)

Gult kort: Amalie Leiknes Sivertsen og Silje Halsvik, Varden.

Dommer: Roy Markus Martinsen, Finnsnes IL.