Tapte nøkkelkamp:

Tror de må ta minst 11 poeng til

FK Senja tapte søndagens kamp hjemme mot Florø. Det betyr at søndagens gjester fikk et lite pusterom i bunnen av PostNord-Ligaen avdeling 2, mens en tynnslitt FK Senja-tropp stadig ligger under nedrykkstreken.

Straffe?: FK Senja fortvilte over å ikke få utligningsmålet mot Florø. Her vil Øyvind Kildalsen ha straffe for det som så ut som en hands. – Det så ut som en hands. Det er nok litt vanskelig for linjemannen å vinke på den og han skal være bra sikker der før han gjør det. Men det så ut som en hands og da kunne vi fått 2-2, sa Kildalsen etter kamp.  Foto: Mathias Brobakk Nordgård

sport

Senja åpnet kampen bra, men etter at 0-1 kom etter 21 minutter var det lite som fungerte for hjemmelaget etter dette.

Florø økte til 2-0 etter 41 mi nutter og det var på ingen måte ufortjent. Heldigvis for Senja utlignet Christer Johnsgård til 1-2 like før pause etter en retur fra keeper som kom etter en heading fra lillebror Henrik Johnsgård.