Trengte bil raskt, da hentet han fram gammel-Opelen

Gammelbilen hans ble solgt da han stilte i kvalik-løp til Mesteskap Nord i Lofoten for et par uker siden. Nå har Jan Ole Nerli hentet fram en gammel Opel Kadett som sto bak fjøset i Rossfjordstraumen - den skal han stille med i Alta.

Stiller med ny bil: Jan Ole Nerli har de siste dagene jobbet hardt for å få Opelen sin startklar til mesterskapsfinalen i Alta i helga.  Foto: Privat

sport

45-åringen er opprinnelig fra Bardu, men er nå bosatt i Rossfjordstraumen og er medlem i styret i NMK Midt-Troms . Han forteller at bilcross har han drevet med de siste 20 årene. Han har flere pallplasseringer i de lokale bilcrossløpene han har deltatt i, og målet i år var å klare å kvalifisere seg for Mesterskap Nord i Alta — noe han altså har klart.

Men et problem dukket opp — Hans Opel Kadett som han brukte i Lofoten ble solgt bort der, og dermed sto han plutselig uten bil. I det tredje kvalik-løpet på Aspelund stilte han derfor i en lånt bil, og det gikk greit å kvalifisere seg til Mesterskap nord som altså går denne helgen. Nerli forteller at for å få stille i Mesterskap Nord må man ha deltatt i minimum tre kvalik-løp, og også ha fått poeng i de tre løpene.