Grunnvoll om høstsesongen: – Nå skal alle slå Finnsnes

Vebjørn Valle Grunnvoll er klar på at alle lagene i deres avdeling nå vil satse alt på å stjele poeng fra serieleder Finnsnes.

blir tatt hardt: Vebjørn Valle Grunnvoll (t.v.) blir ofte tatt hardt når ballen blir slått opp mot ham i motstanderens felt.Bildet ovenfor er fra siste kamp mot Skjetten.Begge foto: Stein Wilhelmsen 

sport

Grønntrøyene har nemlig levert en sesong til nå som har ført dem i en klar serieledelse når 11 kamper av sesongen gjenstår. I to serierunder har Finnsnes tronet øverst på tabellen med fire poengs ledelse til lag nummer to.

– Joda, det er klart at det føles kjempegodt å være på en plass vi sjelden befinner oss - som serieleder. Samtidig merket vi det særlig godt mot Skjetten som ligger nesten helt nederst i avdelingen at nå kommer de andre lagene til å mobilisere ekstra når de møter oss.