Fosset fra seier til seier: – Ble rørt da seiersmålet kom

Varden-trener Vegar Hansen innrømmer at han måtte sette solbrillene godt på plass da Varden scoret seiersmålet etter ett minutts spill i finalens ekstraomganger.

VINNERLAGET: Her er Vardens J15 vinnerlag i Altaturneringen. Bak fra venstre: Selie Jakobsen, Synne Hansen, Ida Hansen, Amanda Bentsen og Andrine Hillestad: Foran fra venstre: Malin Jensen, Kristina Leiknes, Silje Halsvik, Ida Kristine Sørensen, Lotta Blomli og Hedda Arnesen.  Foto: Privat

sport

– Ja, det var ikke fritt for at både jeg og nok mange med meg ble glade og også litt rørte over det jentene presterte her i Alta. Med fotballferie var det nemlig nesten ikke blitt trening på jentene, og selv hadde jeg ikke all verdens tru på at vi skulle hevde oss som vi gjorde.

«Fosset» fra seier til seier

Men det gjorde altså Vardens J15-lag til gangs. I første innledende kamp ble AVJU fra Karasjok slått 3-0, og etter det ble Porsanger slått 3-0. Så kom det en skikkelig brakseier over Bossekop med 8-0, mens det tidligere på lørdag ble 0-2 tap for Tverrelvdalen. Det fortsatte så med 4-2 seier over Alta IF, før Ulfstind fra Troms i siste innledende kamp ble slått 4-0.