Bakkeløp-arrangørene kan puste lettet ut etter testen av ny løype uten sjikaner

Større fart — ingen uhell

Helgas bakkeløp der sjikanene var fjernet og farta opp i rundt 200 kilometer i timen gikk greit. Nå kan Hugo Karlstad og hans kompanjonger i bakkeløpet puste lettet ut.

Nesten i grøfta: Det nærmeste en utforkjøring man fikk under lørdagens bakkeløp var da Jens Møkleby måtte kjøre ut til høyre i siste sving for å unngå å havne i grøfta - det greide han uten tippe rundt med sin Mercedes.  Foto: Stein Wilhelmsen

sport

De tre bak Norges råeste bakkeløp er som kjent, foruten Hugo Karlstad fra Målselv, Harstadmannen Jan Helge Nilssen og Per Christian Håveødegård, som har blant annet har hatt rollen som speaker siden de tre inngikk kompaniskap om drifta av bakkeløpet.

Ingen fartsproblemer

Karlstad var på mandag travelt opptatt med å få returnert lokale utleiebiler til bilfirmaene de hadde fått disse fra.