Damepatruljen på verdens største turnstevne i Østerrike:

– Fikk veldig gode tilbakemeldinger

Sist uke deltok Damepatruljen fra Finnsnes i verdens største idrettsarrangement for én enkelt idrett. Som én av ti lag i Norge bidro de med eget show og fikk strålende tilbakemeldinger.

UTTRYKKSFULLT: Damepatruljen fra Finnsnes deltok forrige uke på den 16. internasjonale Gymnaestradaen i Dornbirn, Østerrike. Tross litt motgang i form av skade, gjennomførte troppen med glans og fikk svært gode tilbakemeldinger fra både inn- og utland.  Foto: Damepatruljen/Privat

sport

Hvert fjerde år arrangeres det verdensgymnaestrada med turnere fra hele verden. Dette er verdens største idrettsarrangement innen samme idrett, med over 20.000 deltakere fra over 60 land og over 100 tusen tilskuere.

Finnsnes har deltatt på nesten alle stevner siden 1981, og denne gangen var det Damepatruljen som dro avgårde til Dornbirn i Østerrike.