Bjørnsen etter tre gullmedaljer i NM i svømming:

– Det var ingen selvfølge

Susann Bjørnsen var nær å kopiere fjorårets medaljerush, og sitter igjen med tre gullmedaljer etter NM i svømming i Langbane i Drammen sist helg. Nå har hun tatt seg en etterlengtet ferie.

vellykket mesterskap: Susann Bjørnsen var fornøyd med NM, og kunne ta en velfortjent ferie etter tre gullmedaljer. Her ifra NM 2017. Foto: Oyvind Thorsen 

sport

Bjørnsen innkasserte tre gullmedaljer under årets NM, og viste at selv med lite trening er hun den beste norske kvinnelige svømmeren. På spørsmål om hun i forkant hadde trodd hun skulle gjøre det såpass bra under mesterskapet, svarte hun følgende:

– Både ja og nei. Gullene jeg tar kommer jo på mine beste øvelser, og det viser seg at selv med lite trening er jeg å regne med helt i toppen, selv om jeg gjør litt dårligere tider enn før. Det var likevel ingen selvfølge at jeg skulle dra hjem med gullmedaljer i bagasjen, sier hun.