Johnsgård (20) tror ikke på forlenget kontrakt med TIL:

– Det beste for alle parter

Henrik Johnsgård ble etter tre år i TIL-systemet og ved NTG belønnet med en proffkontrakt i slutten av juli i fjor. Nå tviler unggutten på en videre kontraktsforlengelse med TIL.

Mulig TIL-farvel: Henrik Johnsgård (20) tror ikke han får forlenget kontrakten med TIL i sommer. I så fall ender han opp i hjemklubben FK Senja. Her i fra en treningsøkt med TIL vinteren 2017.   Foto: Stein Wilhelmsen

sport

Etter å ha fått proffkontrakt med TIL, ble Johnsgård sendt over brua og på et utlån til naboklubben TUIL. Deretter ble han sendt ut på et nytt lån, denne gang til moderklubben FK Senja. Her har han spilt siden sesongstart 2019. Johnsgård fikk beskjed fra TIL at dersom de hentet han tilbake fra lån innen 31. juli, skulle han få en kontraktsforlengelse med dem. Hvis ikke, blir han Senja-spiller på permanent basis. Han sier han ikke har vært i kontakt med Tromsø-klubben på en stund.

– Jeg har ikke hørt noe fra dem angående kontraktsforlengelse. Jeg tar det som et tegn på at kontrakten mest sannsynlig ikke blir fornyet, sier Silsand-gutten.