Kjent youtuber kommer til Norges Råeste Bakkeløp:

– Ønsker å vise fram hva som er her

Joakim Ottersen, som også går under navnet «Jottersen», er et kjent navn i motorsportmiljøet — ikke som kjører, men som youtuber. Den 16. juli har han valgt å ta turen nordover for å oppleve den store motorsportfestivalen i Troms.

Kommer. YouTuber, Joakim Ottersen, også kalt «Jottersen», blir å se under hele motorsportfestivalen. Kanskje får du muligheten til å komme på den motorkjente-youtuberens kanal.   Foto: Privat

sport

Vestfoldingen driver en Youtube-kanal der han reiser rundt omkring i Norge og tester ut ulike biler. Ottersen har 27.000 abonnenter på YouTube, og kan i tillegg vise til videoer som har godt over 100.000 avspillinger. Når det gjelder kanalens innhold, skriver han det best selv.

«På denne kanalen vil du finne min idiotiske lidenskap for alt som har en motor! Eller generelt hva jeg gjør med livet mitt...».