Ungt bridge-talent vant 5.000 kroner i premiepenger etter turnering:

– Det var veldig gøy

Nicolai Heiberg-Evenstad (11) kan allerede vise til flere gode meritter som bridge-spiller. Han ble blant annet nylig den yngste vinneren av et nordisk mesterskap blant u-16-spillere. I helga deltok han på ei ny turnering, denne gangen i Vestfold.

MYE TURNERINGSSPILL: Nicolai Heiberg-Evenstad (11) spiller mange turneringer for tiden. Han gjorde det bra i Vestfold i helga, men ønsker å gjøre det enda bedre i ungdoms-EM som pågår i disse dager.  Foto: Kristin Osen

sport

Heiberg-Evenstad var å se i Marit Sveaas International Bridge turnering på Oslofjord Arena utenfor Stokke i Vestfold i helga. Denne gangen sammen med Linus Hjelvik, som til daglig spiller for bridgeklubben BK Grand.

Han fortalte om turneringa som gikk over tre dager i Oslofjord-arenaen.