Sterkt resultat på det som kun skulle være oppladningsløp for Tiril Johansen (25):

– Det var gøy fra start til slutt

Tiril Johansen (25) deltok i helga på ETU Multisport European Championchip i Var i Târgu Mures i Romania. Etter å ha gjennomført triatlonen i stekende varme, var hun overrasket over å kunne se seg selv såpass høyt oppe på resultatlista.

IMPONERENDE Tiril Johansen tok en oppsiktsvekkende fjerdeplass i Romania i helga, i løpet som ellers kunne vise til et deltakerantall på 298 på mellomdistansen, og over 1900 ellers i hele mesterskapet.  Foto: Mia Holtet Aalmen

sport

Den unge Senja-jenta skulle altså bare bruke løpet i Romania som en oppladning til det mer kjente løpet «Sweedman», som avholdes i Sverige om to uker. Likevel presterte Johansen såpass bra i Romania, at hun slo flere profilerte løpere, og tok en sterk fjerdeplass i klassen kvinner 25-29 år. Av de totalt 86 startende kvinnene uavhengig av klasse, tok hun en meget imponerende 12. plass. Hun forteller om det oppsiktsvekkende gode løpet.

– Jeg er overrasket over plasseringen min. Løpet var gøy fra start til slutt, og at resultatet ble så bra er bare en bonus, sier hun.