Senja, FIL, BOIF og Salangen:

Slik oppsummerer de sesongen så langt

Sommerferien har ankommet, og nådd også de fire Midt-Troms-lagene Senja, Finnsnes, Bardufoss og Salangen. Trenerne oppsummerer her i tur og orden sesongen hittil.

Oppsummerer: FK Senja ligger på 11. plass med 11 poeng, mens Finnsnes IL ligger på fjerdeplass i 3. divisjon. Her er FILs Vebjørn Grunnvoll i duell med FK Senjas Sondre Tunstad under en treningskamp tidligere i vinter.  Foto: Stein Wilhelmsen

sport

De fire Troms-lagene har markert seg på hver sin måte denne vårsesongen. Fellesnevneren er i likevel at alle lagene ønsker flere poeng.

FK Senja

Senja ligger på 11. plass med 11 poeng, på like mange kamper. Andredivisjonslaget har 12 poeng opp til Grorud på førsteplass, og syv ned til Oppsal på siste. Sportslig leder i Senja, Walter Johnsgård, snakket på vegne av Senja-klubben og trener Kjetil Warholm, og oppsummerte sesongen slik: