Røk på årets første tap

Finnsnes gikk på lagets første tap i årets 3. divisjon da Melbo vant fortjent 1-0 på Havfisk Stadion.

TAP: Første serietap for Vebjørn Grunnvoll og Finnsnes da laget tapte 0-1 i søndagens bortekamp mot Melbo.  Foto: Stein Wilhelmsen

sport

Melbo var det beste laget før pause i en omgang nesten ribbet for store sjanser, og det var også da hjemmelagets Adrian Pedersen sendte Melbo i 1-0 ledelse tre minutter før sidebytte. Det som hadde lignet meste på en sjanse for Finnsnes i første omgang kom da Vebjørn Grunnvoll  flikket en ball langt over målet til Melbo-keeper Kai Kamsvåg.

Etter pause var det tydelig at FIL-trener Alexander Samuelsen hadde gitt beskjed om større trøkk på gasspedalen, og etter fem minutter headet Mirnes Selamovic ballen inn foran mål der Vebjørn Grunnvoll var nær ved å utligne.