Stor pengegave til Finnsnes Svømmeklubb

– Vil bli en attraktiv arena

Gjennom sitt samfunnsløfte har Sparebank1 Nord-Norge på ny gitt et solid pengebidrag til en god sak. Denne gangen var det Finnsnes svømmeklubb som var den heldige mottageren.

STORE SUMMER: Sparebank1 Nord-Norge har gitt flere store pengebidrag til lokalsamfunnet. Fredag var det Finnsnes svømmeklubb som fikk pengehjelp, da til å utvikle svømmearenaen. Fra venstre Bjørnar Lauknes, Rune Olsen, Knut Vidar Olsen og Lill-Tove Torheim.  Foto: Lars Olav Rege

sport

Sparebank1 Nord-Norge delte fredag ut 200 000 kroner til Finnsnes svømmeklubb. Lill-Tove Torheim, avdelingsleder i personmarkedet hos Sparebank1 Nord-Norge på Finnsnes, forteller hvorfor de gir av sitt overskudd til Finnsnes svømmeklubb, men også til andre i lokalsamfunnet.

Attraktiv arena

– Tanken bak pengebidraget, er at det skal hjelpe klubben til å styrke treningsarenaen og gjøre klubben mer attraktiv. Det nordnorske samfunnet er bankens største eier, og derfor når vi skal dele overskuddet, får det nordnorske samfunnet den største delen av utbyttet. Desto flere kunder vi har, desto mer overskudd får vi, som igjen fører til at mer penger blir delt ut til gode prosjekter som dette.