– Dette er virkelig noe å ta med seg videre

FIL-tilhengerne på klubbhustrappa kan vel knapt huske når de i løpet av en seriekamp på dette nivået har fått se hjemmelaget score sju ganger.

Ga treneren svar: Håvard Mannsverk og de andre FIL-spillerne tok fram effektiviteten mot et Lillestrøm-lag som sent vil glemme besøket på Finnsnes. 

sport

Nå måtte FIL-tilhengerne riktignok vente en halvtime før det ble fyr i teltet.


En konstant trussel for Lillestrøm-forsvaret

Dagens spiller på et målsultent FIL var Vebjørn Grunnvoll. Han startet målkalaset med et nydelig nedtak på 16-meteren, og satte behersket inn 1-0. Han var også involvert i mange av de flotte FIL-scoringene vi fikk se i denne kampen.

 

Tre før pause

Vebjørn Grunnvoll tok i mot ballen med brystkassen, hektet av oppasseren sin og satte ballen pent nede ved høyre stolpen uten at Lillestrøm-keeper Mads Hedenstad Christiansen hadde sjanse på å gjøre noe med skuddet. Når så Thomas Aloyseous fulgte opp med to nettkjenninger før sidebytte var stemningen ved kaffekoppene i klubbhuset på topp.