Blir veileder: – En veldig viktig ting for en klubb som Finnsnes

Han kom til Finnsnes for å trene damelaget til Senja/Finnsnes. Nå har energibunten fra Lakselv også inntatt rollen som trenerveileder for alle trenerne i de aldersbestemte klassene i FIL.

VEILEDNING: Sindre Masternes, som blant annet er trener for samarbeidslaget FK Senja/Finnsnes damer, skal nå følge med og veilede alle trenerne i de aldersbestemte klassene i FIL. 

sport

Dette er en rolle som han har hatt bare ei knapp uke, etter at styret i FIL fotball har gitt grønt lys for at Masternes nå skal jobbe med å veilede og gi en faglig påfylling til de som trener fotballagene i de aldersbestemte klassene.

– Et viktig tiltak

Daglig leder Øystein Elvevoll i FIL bekrefter at Masternes har fått denne oppgaven. Han sier at i en klubb som Finnsnes er det mange foreldretrenere som gjør en god jobb, men som kanskje trenger faglige råd og noen som forteller dem hva som er en god måte å trener unge fotballspillere på.