Tine-stafetten går 21. mai

I dag freses snøen av løpebanen på Pioner stadion for å få det hele klart til Tine-stafetten 21. mai.

STEVNEDER: Gunnheid Eidissen Berg leder TINe-stafetten på Pioner Stadion 21. mai.  Foto: Thomas Olsen

sport

6 skoler stiller opp når Tine-stafetten går av stabelen - det er Finnsnes ungdomsskole, Rossfjord skole, Silsand barneskole, Sørreisa sentralskole, Kårvik skole og Nordborg ungdomsskole.

– Den offisielle arrangementsdatoen for stafettene som arrangeres over hele landet er 7. mai, men her hos oss har vi enda ikke fått snøen av løpebanen enda, sier Gunnheid Eidisse Berg til Folkebladet. I Troms er det totalt 64 skoler som er med i Tine-stafetten, med 3.800 elever som deltar.

Norges idrettsforbund arrangerer sammen med Tine-staffetten hvert år for elever fra 6. - 9- klasse.

– På grunn av snøforholdene har vi måtte utsettevår stafett til 21. mai, forteller Eidissen Berg. Hun oppfordrer både foreldre og slektninger til å møte opp og heie på sine når stafettene avvikles i Finnfjordbotn. Totalt er 430 elever påmeldt til stevnet på Pioner stadion.