Thomas så Liverpool-bragden komme — bestilte hotell i august og fly i januar:

– Det var god gambling

Liverpool-supporter Thomas Kastnes Nikolaisen kunne juble ekstra høyt da Liverpool på mirakuløst vis tok seg til Champions League-finale tirsdag kveld.

jubelscener: Liverpool-kaptein Jordan Henderson (til venstre i bakgrunnen) og tomålsscorer Georginio Wijnaldum kunne slippe jubelen løs etter å ha snudd 0-3 til 4-3 sammenlagt over stormakten Barcelona.Foto: Peter Byrne/AP 

sport

Liverpool klarte det umulige da de snudde 0-3 til 4-3 sammenlagt over den spanske fotballstormakten Barcelona tirsdag kveld.

Thomas Kastnes Nikolaisen, som i fjor var daglig leder i Finnsnes IL Fotball og som nå er en del av sportslig utvalg i klubben, er Liverpool-supporter på sin hals. Han fikk ikke sove før langt utpå natta etter tirsdagens bragd.