– Jeg ser på dette som en 2.divisjonskamp

Christer Johnsgård i FK Senja er imponert over torsdagens cupmotstander Fløya.

FRYKTER FLØYA: Senjas Christer Johnsgård forventer en meget tøff kamp i cupen mot Fløya. 

sport

– Det blir en knallhard kamp. vi vant vel begge kampene i fjor med ett mål. Selv om vi er en divisjon over, så betyr ikke det automatisk at vi er et bedre lag. Vi så i går (mandag) at de slo et sterkt TIL 2-lag. Jeg ser på dette som en 2.divisjonskamp. Det blir en vanskelig kamp, mener spissen om torsdagens cupoppgjør.

FK Senja har hatt et godt tak på Fløya i serien. I fjor, da begge var i 3. divisjon, vant Senja begge oppgjørene 2-1. Men i cupen har de blå en dårlig statistikk mot de grønne. I 2010 vant Fløya 2-0, mens Senja ble slått 1-0 i 2013. Da var Senja også én divisjon over Fløya.